Over de E-learning Cursus asbest herkennen

Medewerkers die potentieel met asbest in aanraking kunnen komen moeten aantoonbaar opgeleid zijn in het herkennen van asbest. Ze moeten kennis hebben van de risico’s weten waar ze het over hebben.

Deze online cursus bestaat uit één module waarin alle informatie is opgenomen welke relevant is:

  • Wet – en regelgeving rondom asbest.
  • Herkennen van verschillende soorten asbest.
  • De risico’s en de ziektes die men op kan lopen.
  • Het signaleren, voorzorgsmaatregelen en de te nemen stappen.

De cursus wordt afgesloten met een praktijk-vragenlijst. Na het beantwoorden van de vragen en mits een voldoende ontvangt de cursist het Certificaat Asbest herkennen.

 

Voor wie

Iedereen die potentieel in aanraking kan komen met asbest; in materialen, gebouwen of in grond.

 

Vooropleiding

Een vooropleiding is niet vereist. Dit is een basiscursus en is goed te doen voor iemand die er zich voor inzet. We hebben daarom ook specifiek geen tijdsduur verbonden aan de cursus.


Cursusduur

Rond de 1 a 2 uur. Natuurlijk kan het sneller, maar we raden aan de les-stof vooral ‘te leren’. Na de cursus volgt een aantal testvragen om vast te stellen of u de lesstof ook daadwerkelijk begrepen hebt. Alles heel makkelijk, maar wel genoeg om zeker te stellen dat u het certificaat verdiend.


Kosten

Het tarief voor de cursus is  65,- per cursist. Bij meer dan 10 personen geldt een korting van 10%.


Registreren

Na aanmelding voor de cursus ontvangt u een bevestiging dat u zich voor de cursus hebt geregistreerd. Na betaling kunt u meteen beginnen met de cursus en bij voldoende resultaat kunt u het certfificaat direct downloaden.

Aanbevolen? Definitief! De cursus is al door veel studenten gevolgd en gewaardeerd. We kunnen het niet eenvoudiger maken.

Registreer uw medewerkers nu: meld u aan.